Architect in Apeldoorn

Zoekt u een architect in Apeldoorn die uw droompand voor u kan ontwerpen? Architectenbureau The Citadel Company ontwerpt gebouwen en woningen. Daarnaast begeleiden onze architecten het gehele project, zodat we zeker weten dat het pand wordt gebouwd zoals u voor ogen heeft.

Heeft u interesse in architectuur in Apeldoorn of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer 0572 76 37 44 of een mail sturen naar info@thecitadelcompany.com.

De architect in Apeldoorn: wat kunt u verwachten?

The Citadel Company heeft veel te bieden. U kunt de volgende zaken van ons verwachten:

  • Bouw begeleiding: onze architecten ontwerpen een gebouw, maar zien er ook op toe dat er volgens het ontwerp wordt gebouwd
  • Verschillende disciplines: architectuur, stedenbouw, bouwkunde, techniek, interieur en landschap
  • Korte lijnen: we hebben korte lijnen met verschillende belangrijke partijen
  • Totaalpakket: we starten vanuit uw idee en wij regelen ook de aanvraag bij de gemeente, we helpen u van begin tot eind

Bel direct: 0572 76 37 44 Contact opnemen

Architectuur projecten in Apeldoorn

Groepsaccommodatie Zwaluwhof Dalfsen

Ons team bestaat uit ervaren en diverse architecten, die u helpen met de bouw van elk soort pand dat u voor ogen heeft. We hebben al heel wat diverse architectuur projecten opgepakt.

Zo hebben wij al appartementen, landelijke huizen, moderne huizen, recreatiepanden, schuurwoningen en villa’s ontworpen. Daarnaast zorgen wij voor renovaties en ontwikkelingen van bijvoorbeeld schuurwoningen.

 

Architecten van The Citadel Company

Met behulp van een architect van The Citadel Company krijgt u het pand waar u van droomt. Een architect in Apeldoorn maakt voor u de optimale match tussen binnen en buiten en houdt daarbij rekening met alle zaken die van belang zijn tijdens het bouwen en ontwerpen van een pand. Wij staan voor u klaar als een ervaren, inventief, enthousiast, meedenken en pro-actief bedrijf. Omdat wij een bundeling van meerdere disciplines zijn, ontzorgen we u volledig tijdens het bouwproces. Wij houden de tijd, kosten en de bouw scherp in de gaten, zodat u het resultaat krijgt dat u voor ogen heeft.

Inspiratiepakket aanvraag

Inspiratie opdoen

Het laten ontwerpen van een nieuw huis of een pand is een grote stap. U wilt natuurlijk iets wat écht bij u past. Erachter komen wat u precies wilt kost misschien wat tijd, maar daar helpen onze architecten u graag bij.Wij hebben voor iedereen die graag een pand wilt laten ontwerpen een inspiratiepakket samengesteld. U kunt daarbij kiezen of u een particulier of zakelijk magazine wilt, wat uw bouwbudget is en welke woonstijl u aanspreekt. Vanuit deze informatie stellen wij een inspiratiepakket voor u samen, waar u alle gebouwen in kunt vinden die u wellicht aanspreken. Zo kunt u op een gemakkelijke manier alvast wat inspiratie opdoen, zodat u straks een ontwerp in uw hoofd heeft wat een architect voor u waar kan maken.

Neem contact op met de architect in Apeldoorn

Wilt u graag een architect in Apeldoorn inhuren voor de architectuur en de bouw van uw unieke droompand? Neem dan contact op met architectenbureau The Citadel Company. Wij begeleiden het project rondom uw huis of pand van A tot Z, dankzij onze diverse expertises.

U kunt ons niet alleen via het contactformulier bereiken, maar u kunt ook direct contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0572 76 37 44 of een mail sturen naar info@thecitadelcompany.com. Weet u al dat u graag een huis zou willen laten ontwerpen door een architect, maar heeft u nog geen idee hoe het huis eruit moet komen te zien? Bestel dan een inspiratiepakket dat is samengesteld door een architect op basis van uw aangegeven voorkeuren.

Bel direct: 0572 76 37 44 Contact opnemen