ARCHITECTUUR

Kunstvorm

Architectuur bij The Citadel Company is veel meer dan alleen het ontwerpen van gebouwen. Het is een kunstvorm die de kracht heeft om de wereld om ons heen te transformeren en ons te laten betoveren door zijn esthetische schoonheid. Achter al onze architectonische projecten schuilen meerdere creatieve geesten. Onze architecten werken met passie en visie aan al onze projecten. Daarbij gaat het niet alleen om het bouwen van functionele structuren, maar ook om het vormgeven van de omgeving waarin we leven. Door met vormen, materialen, kleuren, licht en schaduw te spelen creëren wij een unieke sfeer die zintuigen prikkelt en inspeelt op emotie.

Moderne rietgedekte villa Blaricum

Vakgebieden

Wij kunnen u met alle werkzaamheden van dienst zijn die te maken hebben met architectuur. Door kennis en ervaring te hebben in een groot aantal vakgebieden waaronder architectuur, interieur, landschap, stedenbouw, engineering en buitenleven kunnen wij onze opdrachtgevers volledig van dienst zijn.

Magie van architectuur

Ons architectenbureau is een plek waar van buiten en van binnen de magie van architectuur tot leven komt. In ons pand komen getalenteerde architecten en bouwkundigen samen om ideeën uit te wisselen en om onze projecten tot bloei te laten komen. In de voormalige zoutloods waarin wij werken is het gevuld met schetsen en andere blauwdrukken die een glimp geven van de creatieve processen die hier plaatsvinden.