BUITENLEVEN

Transformeer je buitenleven met architectuur van The Citadel Company

Voor tal van verschillende opdrachtgevers hebben wij naast de woning ook de tuin met bijgebouw(en) mogen mee ontwerpen. En ook voor losse opdrachten omtrent het buitenleven draaien wij onze hand niet om! In een wereld waarin we eigenlijk steeds meer tijd binnen doorbrengen, vergeten we soms de prachtige mogelijkheden die tuin en buitenruimtes met zich meebrengen.

Onze architectuur gaat dan ook verder dan alleen het ontwerpen van woningen en gebouwen. Architectuur van The Citadel Company omvat ook het creëren van adembenemende buitenomgevingen waar men kan ontspannen en van de natuur en omgeving kan gaan genieten.

Esthetische dimensie

Onze architectuur voegt een esthetische dimensie toe aan je buitenleven. Of het nu gaat om het ontwerpen van een prachtig terras, het creëren van een luxueuze tuin of het toevoegen van kunstzinnige elementen zoals sculpturen, waterpartijen of andere bouwkundige elementen, onze architectuur geeft de mogelijkheid om een buitenruimte te personaliseren en een visueel aantrekkelijke omgeving te creëren.

Eigentijdse woonboerderij met B&B Holthone

Wij hebben inmiddels in onze regio al een mooie reputatie opgebouwd met het transformeren van buitenleven en buitenruimtes in prachtige creaties die opgaan in de natuur. Zo zijn wij bijvoorbeeld al door verschillende particulieren, hoveniers en andere specialisten van het buitenleven ingeschakeld om mee te denken over hun plannen en ontwerpen voor diverse doelgroepen.

Contact

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor (online, of bij u op locatie)!

Riante villa landgoed Steenwijk