INTERIEURONTWERP

Ontdek uw droominterieur met The Citadel Company

Wij geloven erin dat een interieurontwerp meer is dan alleen een mooie ruimte; het is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en levensstijl. Want wat is een schitterend ontworpen huis zonder een even schitterend interieur? Onze processen zijn zo ontworpen dat wij u inspireren en begeleiden vanaf het eerste intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie van uw droominterieur.

Onze werkwijze

  • Intake en live moodboard. Het proces begint met een intakegesprek waarin we samen verschillende materialen doornemen die we van tevoren hebben samengesteld. Dit live moodboard is samengesteld door de vooraf aangeleverde afbeeldingen van interieur wat jullie aanspreekt. Zodoende gaan wij voorbereidend werk doen en help dit ons uw stijl en wensen te begrijpen.
  • Inspiratie en interactie. Tijdens het eerste gesprek brengen we u ook direct in contact met de verschillende materialen die we in onze showroom kunnen tentoonstellen. We bespreken de ruimtes en de kleur- en materiaalopties. Daarna lopen we samen in 2D door uw woning heen, om te zien of er een klik is en of onze visie aansluit bij uw verwachtingen. Tijdens dit eerste gesprek leggen we direct de basis voor uw droominterieur.

Om u een wat beter beeld te geven van de mogelijkheden die u als opdrachtgever bij ons heeft hebben wij drie verschillende pakketten samengesteld. Elk met zijn eigen voordelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Pakketten: