WOONVORMEN

Woonvormen

Vanuit ons DNA als architectenbureau vinden wij het belangrijk om in de tijd van nu te blijven staan. Dit doen wij door in te blijven spelen op trends en door het volgen van de ontwikkelingen in onze markt. Zo houden wij ons onder andere bezig met woonvormen die aansluiten op de behoeften van specifieke doelgroepen. Wij streven er namelijk naar om voor iedereen een passend ontwerp te vervaardigen.

CPO – Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn van hun eigen nieuwbouwwoningen. Door werkzaamheden gezamenlijk uit te besteden en samen in te kopen kunnen er flinke kosten worden bespaart. De deelnemers binnen het CPO hebben allemaal een grote mate van keuze vrijheid gedurende het gehele proces  Afhankelijk van het vertrekpunt kunnen de CPO’ers meedenken en beslissen van indeling- tot afwerkingsniveau.

In de fases hierna kunnen de deelnemers individueel van elkaar beslissen over de afwerking en indeling van hun woning. In gesprekken met een architect worden deze persoonlijke wensen en voorkeuren vertaald naar passende architectuur. Wonen naar ieders wens, passend bij ieders budget.  Door onze ruime ervaring met het ontwerpen van CPO-projecten weten wij goed in te spelen op de kaders waarbinnen er gewerkt moet worden. Van de landschappelijke- en stedenbouwkundige inpassing tot en met passende en betaalbare ontwerpen. Wilt u meer weten over deze vorm van sociale projectontwikkeling? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Flexwonen

Vanuit onze visie moet betaalbaar wonen voor iedereen beschikbaar zijn. Of je nou met spoed een woning nodig hebt, of als student geen woning kunt vinden. Met slimme flexwoningen bieden wij woonoplossingen voor overheidsinstanties en particulieren aan die binnen afzienbare tijd kunnen worden gerealiseerd.

Kenmerkend voor flexwonen is het ‘tijdelijke karakter’ van de woning zelf, de bewoning of het gebruik van de locatie van de woning. Doordat wij aan conceptontwikkeling doen en onze concepten zich blijven ontwikkelen, zijn de flexwoningen die wij hebben ontworpen in aanleg altijd duurzaam en circulair. Graag denken wij mee over uw vraagstuk. Van ontwerp tot en met uitwerking. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Tiny House

Een tiny house wordt meestal gebouwd van natuurlijke materialen of materialen die op een ecologisch verantwoorde wijze zijn verkregen. Hiermee dragen ze bij aan ons duurzame gedachtegoed. Hoewel een tiny house relatief klein is, wordt er bij ons veel zorg besteed aan architectuur en vormgeving. De vormgeving is hierbij van extra belang omdat door de beperkte leefruimte praktisch indelen een must is.

Een tiny house is zo ontworpen dat de mensen een zo klein mogelijk belasting vormt op zijn of haar omgeving en natuur. Tiny houses worden dan ook vaak in een natuurlijke omgeving geplaatst. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact.