UTILITEITSBOUW

UTILITEITSBOUW

Wilt u een bedrijfspand ontwerpen? Ontwerp een waardevol en krachtig bedrijfspand voor zowel uw medewerkers als klanten. Wij beloven een onderscheidend ontwerp die de identiteit en visie van uw onderneming uitstraalt. Als architect in de utiliteitsbouw ontwerpt The Citadel Company op gebied van nieuwbouw, verbouw en gevelrenovaties. Als u bij ons aan tafel komt, beginnen we eerst met de probleemstelling. Waarom zit u bij ons aan tafel? Tegen welke problemen loopt u aan in uw huidige bedrijfspand? En wat wilt u bereiken met een nieuw ontwerp?

ONZE MEERWAARDE ALS ARCHITECT UTILITEITSBOUW

De meerwaarde van het in zee gaan met The Citadel Company zit niet alleen in een prachtig ontwerp, maar met name aan de voorkant van het proces. Wij besteden veel tijd en aandacht om als het ware in de onderneming van onze opdrachtgevers te kruipen. Hierdoor kunnen wij uiteindelijk een goed antwoord geven op de probleemstelling van de ondernemer en eventueel zelfs helpen bij de aanschaf van de juiste kavel. Al vanaf het eerste gesprek hebben wij niet alleen een architect gespecialiseerd in utiliteitsbouw aan tafel zitten, maar ook een projectbegeleider en iemand van onze commerciële afdeling schuift aan. Dit met als doel om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van alle interne en externe processen.

BEDRIJFSPAND ONTWERPEN EN BOUWEN

Door onze kennis van de markt en onze vaste partners kunnen wij een snelle inschatting geven van de kosten voor de bouw van het bedrijfspand. Wij geven een inschatting van de opgave, kijken naar welke aannemers gespecialiseerd zijn in het vraagstuk en gaan vervolgens samen op zoek naar de beste bouwer. Wij ontwerpen dus niet alleen een prachtig bedrijfspand, maar denken mee vanuit verschillende vakgebieden om zo het ideaalbeeld van uw ‘nieuwe’ bedrijfspand zo goed mogelijk in kaart te brengen. Alles valt en staat met functionaliteit, visie en identiteit. Wij werken daarom zowel letterlijk als figuurlijk; van binnen naar buiten.

BEGELEIDING GEDURENDE HET GEHELE PROJECT

Zoals gezegd ontwerpen wij niet alleen bedrijfspanden, we zorgen er ook voor dat de bouw van uw bedrijfspand goed verloopt. Deze bundeling van disciplines betekent voor u volledige ontzorging. Wij begeleiden u gedurende het gehele project, van het initiële ontwerp tot de oplevering. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het proces goed verloopt, dat u binnen uw budget blijft en dat uw nieuwe bedrijfspand realiteit wordt. Bovendien worden tijd en kosten bespaard doordat het ontwerp tot in detail wordt uitgewerkt.

MEEDENKENDE ARCHITECT BEDRIJFSGEBOUW

Deel uw wensen voor uw bedrijfspand met onze architect. Als architectenbureau zijn wij: ervaren, inventief, enthousiast, nieuwsgierig, praktisch, meedenkend, pro-actief en kritisch. De architect luistert en vertaalt uw wensen naar een compleet concept. We houden hierbij rekening met allerlei zaken, zoals de positie en mogelijkheden van het perceel, de draaiing van de zon, zichtlijnen en nog veel meer.

WAAROM THE CITADEL COMPANY?

  • Bouw begeleiding: onze architecten ontwerpen het bedrijfspand en zien er bovendien op toe dat het pand volgens het ontwerp wordt gebouwd.
  • Verschillende disciplines: architectuur, stedenbouw, bouwkunde, techniek, interieur en landschap.
  • Korte lijnen: we hebben korte lijnen met verschillende belangrijke partijen.
  • Totaalpakket: we starten vanuit uw idee en wij regelen ook de aanvraag bij de gemeente, we helpen u van begin tot eind.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen bij het ontwerpen (en bouwen) van uw nieuwe bedrijfspand? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze architect utiliteitsbouw. We bespreken dan uw wensen en kunnen een brainstormsessie inplannen. Neem hiervoor contact met ons op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt dan telefonisch contact opnemen via 0572-763744 of een e-mail sturen.

INSPIRATIE OPDOEN

Wilt u een nieuw bedrijfspand bouwen, maar ziet u het ontwerp nog niet helemaal voor u? Of kunt u om een andere reden wel wat inspiratie gebruiken? Onze innovatieve architecten denken graag met u mee, zodat we samen tot het resultaat van uw dromen komen. Krijg alvast een voorproefje van de mogelijkheden en vraag ons inspiratieboek aan!

Inspiratiepakket aanvraag

INSPIRATIE OPDOEN

Wilt u een nieuw bedrijfspand bouwen maar ziet u het ontwerp nog niet helemaal voor u? Of kunt om een andere reden wel wat inspiratie gebruiken? Onze innovatieve architecten denken graag met u mee, zodat we samen tot het resultaat van uw dromen komen. Krijg alvast een voorproefje van de mogelijkheden en vraag hier ons inspiratieboek aan!

Inspiratieboek_the Citadel Company

INSPIRATIE OPDOEN

Wilt u een nieuw bedrijfspand bouwen maar ziet u het ontwerp nog niet helemaal voor u? Of kunt om een andere reden wel wat inspiratie gebruiken? Onze innovatieve architecten denken graag met u mee, zodat we samen tot het resultaat van uw dromen komen. Krijg alvast een voorproefje van de mogelijkheden en vraag hier ons inspiratieboek aan!