UTILITEITSBOUW

Bedrijfspand laten ontwerpen

Een bedrijfspand laten ontwerpen met behulp van een architect utiliteitsbouw? Ontwerp een waardevol en krachtig bedrijfspand voor zowel uw medewerkers als klanten. Wij beloven een onderscheidend ontwerp dat de identiteit en visie van uw onderneming uitstraalt. Als architect in de utiliteitsbouw ontwerpt The Citadel Company op gebied van nieuwbouw, verbouwing en gevelrenovaties. Als u bij ons aan tafel komt om een bedrijfspand te ontwerpen, beginnen we eerst met de probleemstelling. Waarom zit u bij ons aan tafel? Tegen welke problemen loopt u aan in uw huidige bedrijfspand? En wat wilt u bereiken met een nieuw ontwerp? We helpen u graag aan een passende oplossing.

Gevelrenovatie restaurant het Buitenhuys

Bedrijfspand ontwerpen en bouwen

Architecten hebben veel kennis over de markt en beschikken over vaste connecties, waardoor ze een snelle inschatting kunnen geven van de kosten voor het ontwerp en de bouw van een bedrijfspand. Wij geven een inschatting van de opgave, kijken welke aannemers gespecialiseerd zijn en sourcen vervolgens de beste bouwer. Als opdrachtgever geniet u dus niet alleen van een prachtig ontwerp van een bedrijfspand, maar er wordt ook voldoende met u meegedacht vanuit diverse vakgebieden. Alles valt en staat met functionaliteit, visie en identiteit. Als full service architectenbureau werken wij daarom zowel letterlijk als figuurlijk, van binnen naar buiten.

Al vanaf het eerste gesprek is het van belang dat u aan tafel zit met een architect met een specialisatie in utiliteitsbouw, maar ook met een projectleider. Dit wordt gedaan om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van alle interne en externe processen die komen kijken bij het ontwerp van het bedrijfspand.

Meedenkende architect bedrijfspand

Deel uw wensen voor uw ontwerp van een bedrijfspand met onze architect utiliteitsbouw. Als architectenbureau zijn wij: ervaren, inventief, enthousiast, nieuwsgierig, praktisch, meedenkend, pro-actief en kritisch. De architect utiliteitsbouw luistert en vertaalt uw wensen naar een compleet concept. We houden hierbij rekening met allerlei zaken, zoals de positie en mogelijkheden van het perceel, de draaiing van de zon, zichtlijnen en nog veel meer.

Naast een bedrijfspand ontwerpen kunt u ons ook inschakelen voor het ontwerp van villa’s en andere stedenbouwprojecten. Wilt u wellicht alvast een voorproefje krijgen van wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan snel een inspiratiepakket aan om het werk van onze innovatieve architecten van The Citadel Company te ontdekken.

Bedrijfspand laten ontwerpen: de meerwaarde van een architect utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw verwijst naar het ontwerp en de constructie van panden die dienen voor zakelijke, industriële of openbare doeleinden. Maar wat is de meerwaarde van het in zee gaan met een architect utiliteitsbouw? Bij een bedrijfspand ontwerpen komt niet alleen een prachtig ontwerp kijken, want dit zit voornamelijk aan de voorkant van het proces. Een architect besteedt veel tijd en aandacht om als het ware in de onderneming van de opdrachtgever te kruipen om de normen en waarden van het bedrijf te achterhalen. Hierdoor kan een architectenbureau goed antwoord geven op de probleemstelling van de ondernemer en eventueel helpen bij de aanschaf van de juiste kavel.

Een architect bedrijfspand inschakelen biedt diverse voordelen. Gespecialiseerde architecten beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van architectuur, bouwkunde en ontwerp. Ze begrijpen de technische en creatieve aspecten die komen kijken bij het ontwikkelen van functionele en esthetisch aantrekkelijke bedrijfspanden. Ook kan een architect uw behoeften en wensen vertalen naar een uniek ontwerp. Zo houden ze rekening met de bedrijfsactiviteiten, branding, toekomstige groeiplannen en het budget van de opdrachtgever.

Begeleiding gedurende het gehele project

Als architectenbureau ligt het ontwerp van het bedrijfspand niet alleen bij ons, we zorgen er ook voor dat de bouw van uw bedrijfspand goed verloopt. Is er bijvoorbeeld een kavel dat u op het oog hebt of weet u niet zeker wat binnen het bestemmingsplan van de gemeente valt? Dan helpen we u daar graag mee. Deze bundeling van disciplines zorgt voor volledige ontzorging. Wij begeleiden u gedurende het gehele project, van het initiële ontwerp tot het aanvragen van omgevingsvergunningen tot de oplevering van het project. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het proces goed verloopt, dat u binnen uw budget blijft en dat uw nieuwe bedrijfspand realiteit wordt. Bovendien worden tijd en kosten bespaard doordat het ontwerp tot in detail wordt uitgewerkt.

Waarom The Citadel Company?

  • Bouw begeleiding: onze architecten ontwerpen het bedrijfspand en zien er bovendien op toe dat het pand volgens het ontwerp wordt gebouwd
  • Verschillende disciplines: architectuur, stedenbouw, bouwkunde, techniek, interieur en landschap
  • Korte lijnen: we hebben korte lijnen met verschillende belangrijke partijen
  • Totaalpakket: we starten vanuit uw idee en wij regelen ook de aanvraag bij de gemeente, we helpen u van begin tot eind
Inspiratiepakket aanvraag

INSPIRATIE OPDOEN

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen bij het ontwerpen (en bouwen) van uw nieuwe bedrijfspand? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze architect utiliteitsbouw. We bespreken dan uw wensen en kunnen een brainstormsessie inplannen. Neem hiervoor contact met ons op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt dan telefonisch contact opnemen via 0572-763744 of een e-mail sturen. Ook is het mogelijk om uw bericht en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Inspiratieboek_the Citadel Company