VILLA ONTWERPEN

Villa ontwerpen?

Wilt u uw droom villa ontwerpen? Het ontwerpen van exclusieve villa’s is één van de specialiteiten van onze architecten. In allerlei soorten en maten zijn ze bij ons al van de tekentafel gerold. Denk bijvoorbeeld aan een moderne villa, een landelijke villa, een klassieke villa of een rietgedekte villa. Vertel ons uw woonwensen en dan gaan wij voor u aan de slag! Zijn we samen met u tot uw droomontwerp gekomen? Dan zorgen wij met onze bouwbegeleiding dat alles tijdens de bouw zo wordt uitgevoerd zoals wij dat samen hebben bedacht. Zo kunt u ook na het ontwerptraject zorgeloos genieten van de bouw van uw droomvilla.

VILLA ONTWERPEN: VERSCHILLENDE ARCHITECTUURSTIJLEN MOGELIJK

Bij ons kunt u terecht voor villa’s in uiteenlopende architectuurstijlen. Zo is een rieten kap momenteel erg populair bij het ontwerp van een villa. Deze is op verschillende manieren toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan rond, strak, schuin aflopend of zelfs tot aan de grond doorlopende rieten kap. Niets is onmogelijk met het toepassen van riet! Ook schikt het materiaal zich goed in combinatie met andere materialen en kleuren.

Hiernaast ontwerpen wij ook moderne villa’s, klassieke villa’s, landelijke villa’s, kubistische villa’s en nog veel meer. Kortom, wat voor villa u ook voor ogen heeft, onze ervaren architecten kunnen deze geheel naar wens ontwerpen en laten bouwen.

Is deze stijl niet precies wat u zoekt? Bekijk hier de andere architectuurstijlen!

OOK VOOR VILLA’S BOUWEN

Wij ontwerpen niet alleen villa’s, maar zorgen ook dat de bouw hiervan goed verloopt. Wij begeleiden u gedurende het gehele project, van het initiële ontwerp tot de oplevering. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het proces goed verloopt, dat u binnen budget blijft, dat u zo min mogelijk stress ervaart en dat uw droomvilla realiteit wordt.

WAAROM THE CITADEL COMPANY?

  • Bouw begeleiding: onze architecten ontwerpen villa’s en zien er bovendien op toe dat de villa volgens het ontwerp wordt gebouwd
  • Verschillende disciplines: architectuur, stedenbouw, bouwkunde, techniek, interieur en landschap
  • Korte lijnen: we hebben korte lijnen met verschillende belangrijke partijen
  • Totaalpakket: we starten vanuit uw idee en wij regelen ook de aanvraag bij de gemeente, we helpen u van begin tot eind

Weten wat wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen van uw eigen droomvilla? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

INSPIRATIE OPDOEN

Wilt u uw villa laten bouwen maar ziet u het ontwerp nog niet helemaal voor u? Of kunt om een andere reden wel wat inspiratie gebruiken? Onze innovatieve architecten denken graag met u mee, zodat we samen tot het resultaat van uw dromen komen. Krijg alvast een voorproefje van de mogelijkheden en vraag hier ons inspiratieboek aan!

Inspiratieboek_the Citadel Company

INSPIRATIE OPDOEN

Wilt u een villa bouwen maar ziet u het ontwerp nog niet helemaal voor u? Of kunt om een andere reden wel wat inspiratie gebruiken? Onze innovatieve architecten denken graag met u mee, zodat we samen tot het resultaat van uw dromen komen. Krijg alvast een voorproefje van de mogelijkheden en vraag hier ons inspiratieboek aan!