Architect in Deventer

Zoekt u een architect in Deventer die u helpt met het creëren van uw droompand? Architectenbureau The Citadel Company heeft ervaren architecten in het team en we bieden veel verschillende expertises aan. Daardoor ontwerpen we uw woning niet alleen, we begeleiden het bouwproces ook van A tot Z.

Heeft u vragen over architectuur in Deventer of wilt u contact opnemen met een architect? Vul gerust ons contactformulier in, wij reageren altijd zo snel mogelijk. U kunt ons uiteraard ook rechtstreeks bereiken via telefoonnummer 0572763744 of een mail sturen naar info@thecitadelcompany.com.

Een architect in Deventer: de voordelen

moderne strakke witte rietgedekte woning

  • Bouw begeleiding: onze architecten ontwerpen een gebouw, maar zien er ook op toe dat er volgens het ontwerp wordt gebouwd.
  • Verschillende disciplines: architectuur, stedenbouw, bouwkunde, techniek, interieur en landschap.
  • Korte lijnen: we hebben korte lijnen met verschillende belangrijke partijen.
  • Totaalpakket: we starten vanuit uw idee en wij regelen ook de aanvraag bij de gemeente, we helpen u van begin tot eind.
  • Verschillende locaties: wij werken op verschillende locaties. Zo kunt u ons niet alleen inschakelen als architect in Deventer, maar ook in Zwolle, Apeldoorn, Hengelo en Twente.

Bel direct: 0157 27 63 744 Contact opnemen

Architectuur in Deventer

Onze architecten in Deventer hebben al meerdere bijzondere projecten aangenomen. Zo ontwerpen en begeleiden we niet alleen bouwwerken in steden, maar ook landelijke gebouwen. Samen met u ontwerpt de architect in Deventer iets wat helemaal bij u past. Ook kijkt de architect tijdens het gehele bouwproces mee, om er zeker van te zijn dat dit in goede banen geleid wordt. Wij zorgen er altijd voor dat het pand of de woning er precies zo uit komt te zien zoals u voor ogen heeft.

Bent u benieuwd naar wat wij in het verleden al hebben ontworpen voor onze klanten? Dat kunt u gerust bekijken in ons portfolio. Onze architecten hebben al veel unieke gebouwen ontworpen, zoals appartementen, moderne huizen, recreatie panden, schuurwoningen, villa’s en nog veel meer.

Inspiratiepakket aanvragen

Bent u er over uit dat u een uniek huis of pand wilt laten bouwen in Deventer, maar weet u nog niet precies hoe u het wilt hebben? Daarvoor bieden wij een inspiratiepakket aan. Bij de aanvraag van een inspiratiepakket kunt u aangeven of u het particuliere- of zakelijke magazine wilt, wat uw bouwbudget is en welke woonstijl u aanspreekt. Daarnaast kunt u wat meer vertellen over uw plannen. Op basis van deze gegevens stellen onze architecten een inspiratiepakket voor u samen. Daarmee kunt u inspiratie opdoen voor het ontwerp en de bouw van uw droompand.

The Citadel Company: alles in één

Dankzij onze diverse afdelingen bieden we een totaalpakket aan. We starten vanuit uw idee met een ontwerp en regelen de aanvraag bij de gemeente. Vervolgens zijn we er tijdens het gehele bouwproces bij. Oftewel: wij bedenken, ontwerpen, tekenen, berekenen en realiseren uw droompand. Dit alles doen we samen met u. Elke architect binnen ons bedrijf heeft een andere discipline. Zo hebben wij een afdeling architectuur, stedenbouw, bouwkunde, techniek, interieur, landschap en marketing en communicatie. Onze ervaren architecten pakken elk project inventief, enthousiast, nieuwsgierig en kritisch aan. U kunt ons dan ook altijd om advies vragen als u ergens over twijfelt.

Schakel een architect in Deventer in

Wilt u een architect in Deventer inschakelen? Of bent u benieuwd naar onze architectuur en heeft u daar vragen over? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de opties. U kunt ook direct contact opnemen via 0572763744 of ons e-mailadres info@thecitadelcompany.com.

Bel direct: 0157 27 63 744 Contact opnemen

Wilt u eerst rustig alle opties doornemen en inspiratie opdoen? Vraag dan een inspiratiepakket bij ons aan.