Architect in Hengelo

Bent u op zoek naar een architect in Hengelo zodat het pand van uw dromen gerealiseerd kan worden? De ervaren architecten van Architectenbureau The Citadel Company staan voor u klaar. Onze architecten beslaan veel verschillende expertises, waardoor uw droompand bij ons altijd wel gerealiseerd kan worden. Naast dat we het pand van uw dromen voor u ontwerpen, begeleiden wij ook bij het complete bouwproces.

Indien u nog vragen heeft over de architectuur in Hengelo of wanneer u contact op wilt nemen om uw wensen voor te leggen, kan dat uiteraard. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. U kunt verder ook bellen naar 0572763744 of stuur een e-mail naar info@thecitadelcompany.nl.

De voordelen van een architect in HengeloGevelrenovatie restaurant het Buitenhuys

  • Bouw begeleiding van A tot Z: er wordt ontworpen, maar er ook op toegezien dat er volgens ontwerp word gebouwd.
  • We hebben veel verschillende disciplines. Hierbij kunt u denken aan landschapsinrichter, architecten en nog veel meer.
  • Onze lijnen zijn kort. U krijgt bij ons een totaal pakket. We starten vanaf het idee en doen de aanvraag bij de gemeente. U wordt bij ons volledig geholpen.

Bel direct: 0157 27 63 744 Contact opnemen

Architectuur in Hengelo

Elke stad is uniek in zijn eigen opzicht, waar ook rekening mee gehouden moet of kan worden bij het ontwerpen van uw droompand. Wij zijn niet vreemd van speciale projecten. U kunt gerust al uw wensen met ons bespreken. Wij ontwerpen en begeleiden niet alleen stedelijke bouwwerken, maar ook landelijke. Op deze manier ontwerpt u altijd samen met onze architect iets wat volledig bij uw wensen past. Bij het volledige bouwtraject wordt er meegekeken, zodat alles goed verloopt en u niet achteraf voor verrassingen staat. Wij realiseren uw wens tot in de puntjes, zoals u dat voor ogen hebt.

Vraag een inspiratiepakket aan

Uiteraard is het mogelijk dat u nog niet precies weet hoe u uw nieuwe pand wilt laten ontwerpen en bouwen. Daarvoor hebben wij een inspiratiepakket samengesteld. Dit is een magazine waar u inspiratie uit kunt opdoen voor het ontwerp. Bij het aanvragen van het inspiratiepakket geeft u bepaalde dingen aan, zoals of het particuliere of zakelijke bouw is, wat het bouwbudget is en welke stijl u aanspreekt. Er is ook ruimte om meer te vertellen over uw plannen. Deze gegevens worden door onze architecten gebruikt om een inspiratiepakket samen te stellen.

Het totaalpakket bij een architect in HengeloArchitectuur_Modern landelijke woning IJsselmuiden

Bij ons krijgt u altijd een totaalpakket. Dit kunnen wij u bieden door onze diverse afdelingen. We beginnen altijd met uw idee om te zetten naar een ontwerp en de aanvraag wordt ook door ons geregeld bij de gemeente. Het gehele bouwproces blijven we er bij. Dit wil zeggen dat we bedenken, ontwerpen, tekenen, berekenen en realiseren. Uw droompand komt op deze manier uit de grond. Onze architecten hebben allemaal hun eigen gebied. Wij hebben de volgende afdelingen: architectuur, stedenbouw, bouwkunde, techniek, interieur, landschap, marketing en communicatie. Ondanks dat elke architect een eigen gebied heeft, wordt elk project met enthousiasme en nieuwsgierigheid aangepakt.

Kies voor een architect in Hengelo

Ziet u het zitten om uw droompand te laten realiseren? Neem dan gelijk contact met ons op. Ook als u enkel benieuwd bent naar onze architectuur, kunt u contact opnemen. Wij bespreken graag de opties met u en willen al uw vragen beantwoorden. Het contact opnemen is mogelijk via het contactformulier, door te bellen naar 0572763744 of stuur een e-mail naar info@thecitadelcompany.nl. Wilt u eerst een impressie van ons werk? Bekijk dan onze eerdere projecten. Indien u eerst inspiratie op wilt doen voor het realiseren van uw droompand, vraagt u het inspiratiepakket aan.

Bel direct: 0157 27 63 744 Contact opnemen