Architect Zwolle

Zoekt u een architect in Zwolle voor het ontwerpen van uw droomhuis? Architectenbureau The Citadel Company helpt u met het ontwerpen van het huis waar u altijd al van heeft gedroomd. Wij ontwerpen zowel gebouwen voor in het landschap als voor openbare ruimtes, recreatie en stedenbouw.

Wilt u een architect in Zwolle inschakelen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer 0572 76 37 44 of een mail sturen naar info@thecitadelcompany.com.

 

Gevelrenovatie restaurant het Buitenhuys

Architect in Zwolle: kiezen voor The Citadel Company

  • Bouw begeleiding: onze architecten ontwerpen, maar zien er ook op toe dat er volgens het ontwerp wordt gebouwd
  • Verschillende disciplines: architectuur, stedenbouw, bouwkunde, techniek, interieur en landschap
  • Korte lijnen: we hebben korte lijnen met verschillende belangrijke partijen
  • Totaalpakket: we starten vanuit uw idee en wij regelen ook de aanvraag bij de gemeente, we helpen u van begin tot eind

Bel direct: 0572 76 37 44 Contact opnemen

 

Wat kunt u verwachten van architectuur in Zwolle?

Om te laten zien wat u kunt verwachten van onze architecten in Zwolle hebben wij een inspiratiepakket ontworpen. Uit dit pakket/magazine kunt u inspiratie halen voor het ontwerp van uw gewenste woning of gebouw. U kunt daarbij aangeven of u het particuliere magazine of het zakelijke magazine wilt ontvangen. Daarnaast kunt u aangeven voor welk budget u wilt laten bouwen en welke woonstijl u aanspreekt. Daarmee krijgt u de kans om rustig alle opties door te nemen, zodat u vervolgens zeker weet wat u van onze architecten wilt vragen.

Projecten

The Citadel Company heeft al een rijke ervaring met verschillende projecten. Zo hebben we al restaurants, villa’s, schuurwoningen, woonwinkels en andere soorten gebouwen ontworpen. Tijdens de architectuur in Zwolle houden we altijd rekening met de wensen van onze klanten. Onze architecten gaan altijd voor prachtige ontwerpen die chic, authentiek en eigentijds zijn. Onze architecten maken bijzondere en authentieke combinaties, zoals huizen met een moderne uitstraling en een rieten dak.

Verschillende architectuur stijlen

Wij zijn u van dienst met diverse architectuur stijlen. Hierdoor kunnen wij altijd een woning voor u ontwerpen, in de stijl die u wenst. Wij hebben al projecten in verschillende stijlen gerealiseerd, zoals schuurwoningen, kubistische, villa’s en tiny houses. Wij gaan graag met u in gesprek om te horen wat uw wensen zijn voor uw nieuwe woning. Voor de nieuwbouw woning van uw dromen bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.

Onze architecten zijn allemaal zeer ervaren en hebben verschillende specialisaties. De bouw van elk soort pand is bij ons mogelijk. In het verleden hebben wij al appartementen, landelijke huizen, moderne huizen, recreatiepanden, schuurwoningen en villa’s ontworpen. Ook bent u van harte welkom voor renovaties en ontwikkelingen van bijvoorbeeld schuurwoningen.

The Citadel Company

The Citadel Company is een inventief, enthousiast, meedenkend en pro-actief architectenbureau waar ervaren architecten werken. Onze architecten in Zwolle luisteren en vertalen uw wensen naar een compleet concept. Daarbij zorgen we altijd dat het ontwerp bij u past, duurzaam is en energiebesparend is. Omdat wij veel diverse disciplines in ons bedrijf hebben, ontzorgen we u volledig tijdens het bouwproces. Zo hebben wij niet alleen architecten in dienst, maar hebben wij ook een afdeling stedenbouw, bouwkunde, techniek, interieur, landschap en marketing en communicatie. We bieden het volledige pakket aan. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld, u kunt het project met een gerust hart aan ons overlaten.

Tijdens de bouw van uw droomhuis of nieuwe werkplek letten wij er constant op dat alles wordt gedaan zoals u dat wilt. Ons doel is om het droomhuis dat u voor ogen heeft te realiseren. Alles wat u vraagt, realiseren wij. Van een villa tot een landhuis en van een congrescentrum tot een bedrijfspand. Wij bedenken, ontwerpen, tekenen, berekenen en realiseren uw droompand in samenwerking met u.

Contact opnemen met een architect in Zwolle

Bent u geïnteresseerd en zou u hulp willen van een architect in Zwolle bij het ontwerpen van uw droompand? Neem dan vandaag nog contact met ons op. The Citadel Company biedt u de hulp aan die u nodig heeft en coördineert het bouwproject van A tot Z.

Wilt u uw droompand laten realiseren door een ervaren architect of heeft u vragen over onze service? Vul dan ons contactformulier in, wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons uiteraard ook bereiken door rechtstreeks te bellen naar telefoonnummer 0572 76 37 44 of een mail te sturen naar info@thecitadelcompany.com. Wij geven u graag advies als u nog niet precies weet wat u wilt. Wilt u alvast wat meer inspiratie opdoen? Bestel dan ons inspiratiepakket.

Bel direct: 0572 76 37 44 Contact opnemen