Architect in Twente

Wilt u een architect in Twente inschakelen voor het realiseren van uw droompand? Dat kan bij Architectenbureau The Citadel Company. Wij hebben enkel ervaren architecten in dienst, die allemaal hun eigen specialiteit in het vak hebben. Hierdoor kunnen wij verschillende soorten droompanden realiseren. Naast het ontwerpen, begeleiden wij ook het bouwproces van A tot Z.

Heeft u vragen over de architectuur in Twente, het bouwproces of hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op. Via de website vult u het contactformulier in maar het is uiteraard ook mogelijk om te bellen naar 0572763744 of stuur een e-mail naar info@thecitadelcompany.nl.

Waarom kiezen voor The Citadel Company?Landelijke rietgedekte woning Heino

  • Bouw begeleiding van A tot Z: er wordt ontworpen, maar er ook op toegezien dat er volgens ontwerp word gebouwd.
  • We hebben veel verschillende disciplines. Hierbij kunt u denken aan landschapsinrichter, architecten en nog veel meer.
  • Onze lijnen zijn kort. U krijgt bij ons een totaal pakket. We starten vanaf het idee en doen de aanvraag bij de gemeente. U wordt bij ons volledig geholpen.

Bel direct: 0157 27 63 744 Contact opnemen

Architectuur in Twente

Er zitten uiteraard verschillen tussen de architectuur tussen stedelijke en landelijke bouwwerken. Ook is het mogelijk dat u een huis of een bedrijfspand wilt laten ontwerpen. Dit is bij ons allemaal mogelijk. U kunt al uw wensen aan ons voorleggen, wij gaan dan voor u aan de slag om uw droom te realiseren. De architect werkt altijd nauw met u samen zodat het bouwproject aansluit op uw wensen. Verder begeleiden wij het complete bouwproces, waardoor u zeker weet dat alles wordt zoals u dat voor ogen hebt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze eerdere projecten? Dan kunt u deze op onze website bekijken. In ons portfolio ziet u eerder gerealiseerde projecten. Onze architecten hebben namelijk diverse appartementen, huizen, recreatie panden, schuurwoningen, villa’s en nog veel meer ontworpen en gerealiseerd.

Gratis inspiratiepakket

Misschien weet u al wel dat u een pand wilt laten bouwen, maar heeft u nog niet helemaal voor ogen hoe dat precies moet worden. Daarom bieden wij een inspiratiepakket aan. Dit is een magazine dat samengesteld wordt door onze architecten, gebaseerd op uw wensen. Bij de aanvraag geeft u namelijk aan of het particulier of zakelijk is, wat het bouwbudget is en welke stijl u het meest aanspreekt. Uiteraard is er ook ruimte om over uw plannen te vertellen. Op basis van deze gegevens stellen onze architecten het inspiratiepakket speciaal voor u samen.

The Citadel Company voor een totaalpakketArchitectuur_Modern landelijke woning IJsselmuiden

Wij bieden u een totaalpakket, waardoor u zeker weet dat u geen onverwachte verrassingen achteraf krijgt. We beginnen altijd bij het begin, dat is het doornemen van uw wensen en het maken van een ontwerp. Vervolgens regelen we de aanvraag bij de gemeente, en zijn we er het gehele bouwproces bij. Dit betekent dat wij bedenken, ontwerpen, tekenen, berekenen en realiseren. Dit wordt allemaal samen met u gedaan. U kunt bij ons terecht voor diverse gebieden binnen de architectuur, zoals architectuur, stedenbouw, bouwkunde, techniek, interieur, landschap en marketing en communicatie. Elk project wordt met even veel enthousiasme aangepakt.

Schakel ons in als architect in Twente

Wilt u ons inschakelen als architect in Twente? Neem dan gelijk contact met ons op. Dit is uiteraard ook mogelijk als u nog vragen hebt of meer informatie wenst. Het contact opnemen kan via het contactformulier, maar bellen naar 0572763744 of een e-mail sturen naar info@thecitadelcompany.nl is uiteraard ook mogelijk. Voor eerdere projecten bekijkt u ons portfolio en indien u eerst inspiratie wilt opdoen, vraagt u het inspiratiepakket aan.

Bel direct: 0157 27 63 744 Contact opnemen