• TRANSFORMATIE VOORMALIGE SCHUUR

  • In het buitengebied van Heino ligt een voormalige schuur die volledig is getransformeerd naar een prachtige, moderne, landelijke woning!

In het buitengebied van Heino ligt een voormalige schuur die volledig is getransformeerd naar een moderne landelijke woning! Er is binnen de bestaande contouren gebleven zodat de authentieke uitstraling zoveel mogelijk behouden blijft. Het prachtige ontwerp past hiermee perfect in de omgeving. Om de voormalige schuur te kunnen vergroten is er bij dit project voor gekozen een aanbouw te realiseren aan de achterzijde. Deze aanbouw geeft een mooi contrast tussen bestaand en nieuw. Niet allen in vorm, maar ook in materiaalkeuzes.

TRANSFORMATIE VOORMALIGE SCHUUR BUITENGEBIED HEINO

In het buitengebied van Heino ligt een voormalige schuur die volledig is getransformeerd naar een moderne landelijke woning. Er is binnen de bestaande contouren gebleven zodat de authentieke uitstraling zoveel mogelijk behouden blijft. Het prachtige ontwerp past hiermee perfect in de omgeving. Om de voormalige schuur te kunnen vergroten is er bij dit project voor gekozen een aanbouw te realiseren aan de achterzijde. Deze aanbouw geeft een mooi contrast tussen bestaand en nieuw. Niet allen in vorm, maar ook in materiaalkeuzes.