• MODERNE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING

  • OPPERVLAKTE: ca. 268 m2
    INHOUD: ca. 1160 m3
    LENGTE x BREEDTE: ca. 17 x 10 meter
    GOOTHOOGTE: ca. 4,00 meter
    NOKHOOGGTE: ca. 9,10 meter

DRENTHSE LANDGOED SCHOLTENSZATHE

Wij hebben deze prachtige moderne woning mogen ontwerpen op het Drenthse Landgoed Scholtenszathe! De wens van onze opdrachtgevers was een ontwerp voor een moderne levensloopbestendige woning met een grote vide, een unieke plattegrond en een ontwerp waar zichtlijnen een belangrijk rol in zouden spelen.

GEWELDIG ZICHT

De woning is open richting de boszijde ontworpen en heeft oog voor detail, maakt optimaal gebruik van lichtinval en biedt veel ruimtelijke kwaliteit. Met de ruime veranda richting het oosten hebben onze opdrachtgevers een geweldig zicht op hun eigen stuk bos! Het mee ontworpen buitenverblijf op de vierde afbeelding zal worden gerealiseerd in samenwerking met FineYard Buitenleven!

MODERNE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING

  • Meer info volgt binnenkort.

DRENTSCHE LANDGOED SCHOLTENZATHE

Wij hebben deze prachtige moderne woning mogen ontwerpen op het Drentsche Landgoed Scholtenszathe! De wens van onze opdrachtgevers was een ontwerp voor een moderne levensloopbestendige woning met een grote vide, een unieke plattegrond en een ontwerp waar zichtlijnen een belangrijk rol in zouden spelen.

GEWELDIG ZICHT

De woning is open richting de boszijde ontworpen en heeft oog voor detail, maakt optimaal gebruik van lichtinval en biedt veel ruimtelijke kwaliteit. Met de ruime veranda richting het oosten hebben onze opdrachtgevers een geweldig zicht op hun eigen stuk bos!
Het mee ontworpen buitenverblijf op de vierde afbeelding zal worden gerealiseerd in samenwerking met FineYard Buitenleven!