Project omschrijving

  • Architectuur_Modern landelijke woning IJsselmuiden
  • Architectuur_Modern landelijke woning IJsselmuiden
  • MODERN LANDELIJKE WONING IJSSELMUIDEN

  • OPPERVLAKTE: ca. 476 m2
    INHOUD: ca. 1176 m3
    LENGTE x BREEDTE: ca. 16,5 x 8,5 meter + 10,5 x 6,5 meter (bijgebouw)
    GOOTHOOGTE: ca. 3,1 meter
    NOKHOOGGTE: ca. 7,9 meter

Deze stoere landelijke vrijstaande woning staat in de kop van Overijssel.

CONTRAST

De klassieke vormgegeven aanbouw vormt een mooi contrast met de riet gedekte woning. Strakke lijnen worden afgewisseld met de klassieke elementen. De bijgebouwen zijn eveneens in de stijl van de woning opgetrokken. Hierdoor ontstaat een mooi geheel. De inpandige buitenruimte zorgt voor een heerlijke plek om te genieten van de avondzon.

INRICHTINGSPLAN

Ook het inrichtingsplan van deze kavel hebben wij mogen verzorgen. Hierbij is gekozen om aan te sluiten bij het open landschap. In het ontwerp wordt het oude slotenpatroon teruggebracht (deels gebaseerd op de historische locatie) om zo het contrast tussen de hogere rivierduinen en lagere rivierkom beter te beleven.

Ga naar het inrichtingsplan >
Inspiratiepakket aanvragen

MODERN LANDELIJKE WONING IJSSELMUIDEN

Architectuur_Modern landelijke woning IJsselmuiden
  • OPPERVLAKTE: ca. 476 m2

  • INHOUD: ca. 1176 m3

  • LENGTE x BREEDTE: ca. 16,5 x 8,5 meter + 10,5 x 6,5 meter (bijgebouw)

  • GOOTHOOGTE: ca. 3,1 meter

  • NOKHOOGTE: ca. 7,9 meter

Deze stoere landelijke vrijstaande woning staat in de kop van Overijssel.

CONTRAST

De klassieke vormgegeven aanbouw vormt een mooi contrast met de riet gedekte woning. Strakke lijnen worden afgewisseld met de klassieke elementen. De bijgebouwen zijn eveneens in de stijl van de woning opgetrokken. Hierdoor ontstaat een mooi geheel. De inpandige buitenruimte zorgt voor een heerlijke plek om te genieten van de avondzon.

INRICHTINGSPLAN

Ook het inrichtingsplan van deze kavel hebben wij mogen verzorgen. Hierbij is gekozen om aan te sluiten bij het open landschap. In het ontwerp wordt het oude slotenpatroon teruggebracht (deels gebaseerd op de historische locatie) om zo het contrast tussen de hogere rivierduinen en lagere rivierkom beter te beleven.

Ga naar het inrichtingsplan >
Inspiratiepakket aanvragen_The Citadel Company