Project omschrijving

  • Levensloopbestendige schuurwoning Lemele
  • Levensloopbestendige schuurwoning Lemele
  • Levensloopbestendige schuurwoning Lemele
  • LEVENSLOOPBESTENDIGE SCHUURWONING LEMELE

  • OPPERVLAKTE: ca. 312 m2
    INHOUD: ca. 750 m3
    LENGTE x BREEDTE: ca. 16,4 x 7,7 meter
    GOOTHOOGTE: ca. 3,30 meter
    NOKHOOGGTE: ca. 8,00 meter

Levensloopbestendige schuurwoning in Lemele

SCHUUURWONING

Is het geen plaatje? Deze vrijstaande landelijke schuurwoning gelegen in het mooie Lemele. De beige genuanceerde baksteen met donkere voeg in combinatie met de overwegend zwart verticale gevelbekleding en stoere gebinten geven de woning hoogte en een uitstraling die in dit landelijke gebied zeker niet misstaat.

LEVENSLOOPBESTENDIG

Om ook na het verstrijken van de jaren in de woning te kunnen blijven wonen, was het de wens van de eigenaren om een levensloopbestendige woning te bouwen. De slaapkamer en badkamer bevinden zich dan ook op de begane grond. De woonkamer heeft een vide wat het ruimtelijk effect van de woning benadrukt. De woonkamer, open keuken en eetkamer lopen in elkaar over wat een speelse indeling geeft aan de woning. Aan ruimte geen tekort in deze woning want op de bovenverdieping zijn nog een tweetal slaapkamers, badkamer en separate berging te vinden. De werkplek aan de vide geeft een mooi zicht op de woonkamer.

Inspiratiepakket aanvragen

LEVENSLOOPBESTENDIGE SCHUURWONING LEMELE

Levensloopbestendige schuurwoning Lemele
  • OPPERVLAKTE: ca. 312 m2

  • INHOUD: ca. 750 m3

  • LENGTE x BREEDTE: ca. 16,4 x 7,7 meter

  • GOOTHOOGTE: ca. 3,30 meter

  • NOKHOOGTE: ca. 8,00 meter

Levensloopbestendige schuurwoning in Lemele

SCHUUURWONING

Is het geen plaatje? Deze vrijstaande landelijke schuurwoning gelegen in het mooie Lemele. De beige genuanceerde baksteen met donkere voeg in combinatie met de overwegend zwart verticale gevelbekleding en stoere gebinten geven de woning hoogte en een uitstraling die in dit landelijke gebied zeker niet misstaat.

LEVENSLOOPBESTENDIG

Om ook na het verstrijken van de jaren in de woning te kunnen blijven wonen, was het de wens van de eigenaren om een levensloopbestendige woning te bouwen. De slaapkamer en badkamer bevinden zich dan ook op de begane grond. De woonkamer heeft een vide wat het ruimtelijk effect van de woning benadrukt. De woonkamer, open keuken en eetkamer lopen in elkaar over wat een speelse indeling geeft aan de woning. Aan ruimte geen tekort in deze woning want op de bovenverdieping zijn nog een tweetal slaapkamers, badkamer en separate berging te vinden. De werkplek aan de vide geeft een mooi zicht op de woonkamer.

  • Levensloopbestendige schuurwoning Lemele
  • Levensloopbestendige schuurwoning Lemele
  • Levensloopbestendige schuurwoning Lemele
Inspiratiepakket aanvragen_The Citadel Company