Project omschrijving

  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • HERONTWIKKELING PARK ’T HOLT DALFSEN

  • Aan de voet van de Stuw bij Vilsteren ligt de voormalig camping Bosvreugd. Op deze prachtige locatie wordt een oude vervallen
    camping getransformeerd in een hoogwaardig park waarbinnen 15 recreatiewoningen opgaan in het landschap.

HOOGWAARDIG NIVEAU

Vanwege de bijzondere ligging aan de Vecht is het architectonische ambitieniveau voor de recreatiewoningen hoog. De uitwerking van de objecten staan in het teken van “eerlijk & natuurlijk” materiaal- en kleurgebruik waardoor zij opgaan in hun omgeving.

Er wordt daarbij aangestuurd op een hedendaagse uitstraling. De positie van de woningen verdraaien ten opzichte van elkaar afhankelijk van de ondergrond en privacy.

NATUURLIJK MET EEN HEDENDAAGSE UITSTRALING

De woningen worden gebouwd op diverse hoogtes met een veranda of terras gekoppeld aan de woning, waardoor de beleving van de hoogteverschillen wordt versterkt. In de vormgeving van de woning is er net als in de opzet van het terrein  een duidelijk contrast tussen de openzijde aan de Vecht en de besloten hoge zijde van het bos op de rivierduin. Dit betekend dat de gevel die georiënteerd is op de Vecht open is van karakter en uit een grote glaspui bestaat. De zijde richting het bos op de rivierduin is juist gesloten en wordt vormgegeven met beperkte gevelopeningen.

The Citadel Company heeft in samenwerking met opdrachtgevers een beeldkwaliteitsplan opgesteld voor deze locatie. Meer weten over de totstandkoming van dit plan? Klik hier!

Inspiratiepakket aanvragen

HERONTWIKKELING PARK ’T HOLT DALFSEN

Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen

Aan de voet van de Stuw bij Vilsteren ligt de voormalig camping Bosvreugd. Op deze prachtige locatie wordt een oude vervallen camping getransformeerd in een hoogwaardig park waarbinnen 15 recreatiewoningen opgaan in het landschap.

HOOGWAARDIG NIVEAU

Vanwege de bijzondere ligging aan de Vecht is het architectonische ambitieniveau voor de recreatiewoningen hoog. De uitwerking van de objecten staan in het teken van “eerlijk & natuurlijk” materiaal- en kleurgebruik waardoor zij opgaan in hun omgeving. Er wordt daarbij aangestuurd op een hedendaagse uitstraling. De positie van de woningen verdraaien ten opzichte van elkaar afhankelijk van de ondergrond en privacy.

NATUURLIJK MET EEN HEDENDAAGSE UITSTRALING

De woningen worden gebouwd op diverse hoogtes met een veranda of terras gekoppeld aan de woning, waardoor de beleving van de hoogteverschillen wordt versterkt. In de vormgeving van de woning is er net als in de opzet van het terrein  een duidelijk contrast tussen de openzijde aan de Vecht en de besloten hoge zijde van het bos op de rivierduin. Dit betekend dat de gevel die georiënteerd is op de Vecht open is van karakter en uit een grote glaspui bestaat. De zijde richting het bos op de rivierduin is juist gesloten en wordt vormgegeven met beperkte gevelopeningen.

The Citadel Company heeft in samenwerking met opdrachtgevers een beeldkwaliteitsplan opgesteld voor deze locatie. Meer weten over de totstandkoming van dit plan? Klik hier!

  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
  • Herontwikkeling Park ’t Holt, Dalfsen
Inspiratiepakket aanvragen_The Citadel Company